Heeft u nog vragen?

+32 (0) 70 660 474

Hebben net een huis gekocht

slide2

Het was het huis van onze dromen. Ruim, mooi afgewerkt, met veel licht en een tuin. Ideaal voor een jong paar.  Maar dan de prijs. Die was meer dan pittig! Daarom wou Jan er zeker van zijn dat alles tip-top in orde zou zijn. We berekenden de waarde met iChecker. Op basis van de berekeningen vergeleken we huizen met elkaar.

We kozen voor de Expert informatie. We vonden het belangrijk om de berekende waarde van de huizen die ons interesseerden te vergelijken met de prijzen waartegen vergelijkbaar vastgoed dat in onze postcode verkocht werd. Bijzonder interessant daarbij was de verklaring van iChecker als de waarde van een woning afweek van de prijzen van het andere vastgoed in de gemeente. Zo zagen we waarom het ene huis meer of minder waard was dan de andere in de markt. Als koper hebben we dit gebruikt om onze biedprijs te bepalen.

Voor dat we de verkoopovereenkomst tekenden zijn we natuurlijk ook een paar keer gaan kijken naar de woning. De checklist die we kregen bij de Expert informatie gaf ons daarbij echt de ogen van een expert ter plaatse. Onze aandacht werd gefocust op alle belangrijke zaken die we moesten weten voor dat we ons bod met goede argumenten konden uitbrengen.

iChecker getuigenissen

  • JAN & EMMA

    Hebben net een huis gekocht De waardebepaling en de checklist van iChecker hielpen ons om de prijs met de verkopers te bespreken. We raden iedereen de Expert informatie aan met de handige Checklist die ons belangrijke informatie gaf over ons droomhuis.
  • Familie Janssen-Peters

    Zoeken een bouwgrond Wij zoeken een bouwgrond. iChecker helpt ons verschillende percelen met elkaar te vergelijken. Wij kochten meteen 24 berekeningen aan en we maakten met iChecker precies de berekeningen die we wensten.
  • Fred & Sofie

    Verkopen hun appartement Na de renovatie wilden we weten wat de waarde is van ons gerenoveerd appartement. Het viel ons op dat iChecker rekening houdt met de energieprestatie in de berekening van de waarde. We kochten meteen een abonnement van 3 maanden omdat we op ...