Heeft u nog vragen?

+32 (0) 70 660 474

Verkopen hun appartement

slide3

We erfden het appartement van onze ouders. Na meer dan 20 jaar was de tijd aangebroken om alles te renoveren. De afwerking werd volledig vernieuwd met een nieuwe vloer, schilderwerken en een nieuwe keuken en badkamer. Maar ook de ramen, de zonnewering, de centrale verwarming en de boilers voor het warm water werden vervangen. Het was voor ons een openbaring om te zien wat de impact van de energieprestatie is op de waarde van een woning vandaag. In tegenstelling tot het EPC/EPB plakt iChecker een concrete waarde op de energieprestatie. Zo krijg je zelfs een idee van de meer of (meestal) de minderwaarde van een huis of appartement dat energetisch niet in orde is.

De ene keer maken we een Basic berkening en als de interesse al wat groter is kiezen we voor Premium of Expert.

Wij zijn al wat ouder. iChecker.be werkt haast intuïtief. Voorkennis is niet nodig. Dat is voor ons echt heel fijn. Ook omdat je pas na dat je alles ingevuld hebt, kiest welke informatie je wenst. Wij waarderen daarenboven dat je met iChecker rustig kan uitkijken en tegelijkertijd van advies kunt genieten zonder dat je iemand moet raadplegen.

iChecker getuigenissen

  • JAN & EMMA

    Hebben net een huis gekocht De waardebepaling en de checklist van iChecker hielpen ons om de prijs met de verkopers te bespreken. We raden iedereen de Expert informatie aan met de handige Checklist die ons belangrijke informatie gaf over ons droomhuis.
  • Familie Janssen-Peters

    Zoeken een bouwgrond Wij zoeken een bouwgrond. iChecker helpt ons verschillende percelen met elkaar te vergelijken. Wij kochten meteen 24 berekeningen aan en we maakten met iChecker precies de berekeningen die we wensten.
  • Fred & Sofie

    Verkopen hun appartement Na de renovatie wilden we weten wat de waarde is van ons gerenoveerd appartement. Het viel ons op dat iChecker rekening houdt met de energieprestatie in de berekening van de waarde. We kochten meteen een abonnement van 3 maanden omdat we op ...