Heeft u nog vragen?

+32 (0) 70 660 474

Zoeken een bouwgrond

slide1

Wij zoeken een bouwgrond. Bij voorkeur een betaalbaar perceel met ruimte voor een tuin voor de kinderen. En als het kan met oriëntatie op het Zuiden.  We zijn nu al een maand of 4 op zoek. De prijzen van de percelen te koop lopen nogal uiteen. Om een goede keuze te kunnen maken, berekenen we de waarde van de percelen die ons interesseren met iChecker. We kochten in totaal 24 berekeningen. De prijs daarvan was bijna 30% goedkoper dan de prijs van 1 berekening die je apart koopt.

Meestal maken we een Basic berekening. Om een idee te hebben van de prijs van een perceel dat ons interesseert of om de vraagprijs snel te checken. Als het perceel ons echt interesseert maken we een Expert berekening omdat we dan ook de Gis (geografische) informatie erbij krijgen.

De Gis kaartjes tonen op basis van het adres de ligging van het perceel en geven extra nuttige geografische informatie zoals het overstromingsrisico en de watergevoeligheid, de aanwezigheid van een voorkooprecht, de afstanden tot centrum, politie, ziekenhuis, scholen …) en je kan ook snel een mogelijke zonevreemde ligging controleren. Heel handig!

iChecker getuigenissen

  • JAN & EMMA

    Hebben net een huis gekocht De waardebepaling en de checklist van iChecker hielpen ons om de prijs met de verkopers te bespreken. We raden iedereen de Expert informatie aan met de handige Checklist die ons belangrijke informatie gaf over ons droomhuis.
  • Familie Janssen-Peters

    Zoeken een bouwgrond Wij zoeken een bouwgrond. iChecker helpt ons verschillende percelen met elkaar te vergelijken. Wij kochten meteen 24 berekeningen aan en we maakten met iChecker precies de berekeningen die we wensten.
  • Fred & Sofie

    Verkopen hun appartement Na de renovatie wilden we weten wat de waarde is van ons gerenoveerd appartement. Het viel ons op dat iChecker rekening houdt met de energieprestatie in de berekening van de waarde. We kochten meteen een abonnement van 3 maanden omdat we op ...